Baza podataka i web-aplikacija za praćenje radnog vremena djelatnika : završni rad - Raguž, Marko (M. Raguž, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema završnog rada bila je izrada programskog sustava koji implementira sustav za nadgledanje i upravljanje radnim vremenom nekog poduzeća. Osim te osnovne funkcionalnosti, programsko rješenje omogućava dobru organizaciju posla unutar firme.