Informacijski sustav za analizu podataka o velikim sportskim događajima : završni rad - Polić, Frane (F. Polić; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Tema rade je bila analiza velikih sportskih događaja te izvedba popratnog sustava. U prvom poglavlju opisan je model sustava za analizu i prikaz podataka s velikih sportskih događaja. Model je podijeljen u dva djela: sustav za prikupljanje podataka i procesiranje, te sustav za prikaz. Drugo poglavlje opisuje način implementacije ranije opisanog modela kao i popratne korištene tehnologije kao što su Node.js, React i Go. Na kraju opisano je korištenje implementiranog sustava na podacima s Eura 2016.