Ostvariti primjere korištenja Arudino platforme u kontekstu Interneta stvari : završni rad - Polić, Filip (F. Polić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Razmotren je koncept Interneta stvari, njegov dosadašnji utjecaj na društvo. Navedeni su primjeri proizvoda koji zadovoljavaju paradigmu Interneta stvari. Navedene su tehnologije koje omogućuju i pomažu pri implementaciji sustava s paradigmom Interneta stvari. Dokumentirane su tehničke specifikacije Arduino Uno modula, EasyRadio modula te opisana je arhitektura sustava koji nam je služio kao model IoT (Internet of Things) sustava. Proveden je testni primjer komunikacije izmeĎu Arduina i osobnog računala.