Programska podrška za upravljanje zahtjevima : završni rad - Radić, Andro (A. Radić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj završnog rada je napraviti aplikaciju za upravljanje zahtjevima korisnika i raspodjelom radnih zadataka koji obrađuju te zahtjeve. Aplikacija ove prirode je prikladna za korištenje svim radnim grupama koje zajedno rade na jednom ili više projekata. Aplikacijom je omogućena evidencija i uređivanje korisničkih zahtjeva i njima pridodanih radnih zadataka. Napravljena je koristeći programski jezik C# i program Visual Studio 2015, radni okvir ASP.NET MVC 5 i .NET Framework 4.6. Baza podataka je kreirana koristeći SQL Server 2014 Management Studio i Database First Migrations.