Programska podrška ciljanom usvajanju imeničkih i glagolskih oblika : diplomski rad - Pušelj, Rut (R. Pušelj, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Jezična teškoća je oštećenje koje onemogućuje pojedincu jednostavno i ispravno pronalaženje pravih riječi i oblikovanje jasnih rečenica tijekom govora. Jezična Gradilica je edukacijska aplikacija i igra za djecu koja potiče ovladavanje gramatičkim morfemima za imensku i glagolsku množinu. Aplikacija je implementirana u programskom okviru za razvoj igara Unity i razvijena u suradnji s logopedima. Sastoji se od zadataka u kojima dijete mora odabrati ispravni imenički i glagolski oblik jednine ili množine simbola prikazanog na ekranu, a uz zadatke, u aplikaciji je dostupna i igra parova.