Internetski portal za naručivanje jela : završni rad - Plantić, Marko (M. Plantić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog završnog rada je izrađen internetski portal za naručivanje jela. Korištene tehnologije za implementaciju internetskog portala su: React + Redux front-end, Spring Boot back-end i PostgreSQL sustav za upravljanje relacijskom bazom podataka. Sustav se sastoji od četiri razine korisnika: anonimni korisnik, registrirani korisnik, pružatelj usluga i administrator sa različitim funkcionalnim zahtjevima za svaku razinu. Anonimni korisnik ima mogućnost pregleda početnog ekrana, popisa restorana i registraciju. Registrirani korisnik ima mogućnost narudžbe jela, komentiranja i ocjenjivanja restorana. Pružatelj usluga ima mogućnost dodavanja i promjene podataka o restoranu, unos dnevnih menija i minimalnih narudžbi za određeni kvart. Administrator ima mogućnost brisanja korisnika i aktivacije ili deaktivacije restorana.