Projektiranje uzlaznog istosmjernog pretvarača za fotonaponske ploče : diplomski rad - Pilat, Nicole (N. Pilat, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je način dimenzioniranja aktivnih i pasivnih komponenti „push – pull“ pretvarača za fotonaponske ploče koji će se koristiti kao pomoćni punjač za baterijski paket električnog automobila. Proračunate vrijednosti komponenti potvrđene su simulacijom u programskom paketu „PLECS“ a električne sheme sustava pretvarača izrađene su u programskom paketu „Altium Designer“.