Oblikovanje informacijskog sustava za podršku informatičkim natjecanjima : završni rad - Podbrežnički, Petar (P. Podbrežnički, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak ovog završnog rada bila je izrada sustava za organizaciju informatičkih natjecanja. Sustav je ostvaren kao web aplikacija izrađena u programskom jeziku C# sa ASP.NET okvirom i PostgreSQL bazom podataka. Omogućena je pohrana korisnika i njihovih informacija, zadataka, natjecanja i rezultata u bazu podataka. Ostvareno je i automatsko ispravljanje i bodovanje predanih rješenja pomoću modula za validaciju programskog kôda. U radu opisan je model korištene baze podataka, proces i tehnologije korištene u realizaciji aplikacije, slike sučelja aplikacije, te opis modula korištenog za validaciju kôda i njegovih ograničenja.