Sustav za upravljanje korisničkim sjednicama u uslugama za tokove podataka višemedijskog sadržaja : diplomski rad - Pevec, Matija (M. Pevec, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Oblikovati algoritam za kontrolu broja aktivnih sjednica po pojedinom pretplat- niku usluge toka višemedijskog sadržaja. Algoritam oblikovati na način da u stvarnom vremenu prati stanje aktivnih sjednica toka te da pritom onemogućava neovlašten pristup sadržaju. Programski ostvariti predloženi algoritam te pritom uzeti u obzir svojstvo razmjernog rasta. Konačno, provesti ispitivanje različitih funkcijskih i nefunkcijskih svojstava ostvarenog algoritma na stvarnom sustavu.