Višeplatformska mobilna aplikacija za sustav za testiranje studenata Edgar : završni rad - Petruša, Stjepan (S. Petruša, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi se olakšalo studentima rješavanje ispita kroz sustav za testiranje Edgar izrađena je mobilna aplikacija za dvije najveće mobilne platforme: Android i iOS. Proučen je trenutni web sustav Edgar, te su učinjene preinake potrebne za rad s mobilnom platformom. Te preinake uključuju i novi način autentifikacije pomoći jedinstvenog PIN broja i token ključa. Mobilna aplikacija je izrađena koristeći React Native biblioteku. Opisana je razlika između standardnog načina razvoja nativnih mobilnih aplikacija s razvojem koristeći web tehnologije. Osnovne funkcije Edgar sustava su implementirane unutar mobilne aplikacije.