Korištenje mentalnih mapa kao zamjenu za alat MaltegoCE : završni rad - Petr, Mladen (M. Petr, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Opis Maltego programa, značajke CE distribucije. Uvod u mentalne mape i povezivanje mentalnih mapa sa Freeplane programom, primjer korištenja Freeplanea. Odabir programskog jezika, konfiguracija programa za uspješno pokretanje napisanih skripti. Opis skripti koje povezuju domenu i IP adresu te pridružuju lokaciju. Skripte koje koriste Twitter API. Skripte za provjeravanje malicioznosti URL-ova.