Sustav za 3D prikaz procesorskih jezgri za višejezgrena računala : završni rad - Pacadi, Marko (M. Pacadi, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Unutar heterogenih višejezgrenim sustava možemo naći veliki broj različitih jezgara procesora. Za optimalno usklađivanje rada jezgri potrebno je promatrati temperaturu i iskorištenost jezgri. U svrhu nadgledanja višejezgrenog sustava, u ovom radu izvelo se rješenje napravljeno unutar Unreal Engina koje na jednostavan način prikazuje parametre takvog sustava. U predstavljenom rješenju prikazuje se sustav jezgri, njihove veze te svi korisni podaci vezani uz jezgre. Trebalo bi nastaviti poticati razvoj 3D vizualnih alata zbog toga što inženjerima mogu pomoći oko daljnjih razvoja i usavršavanja višejezgrenih sustava.