Interaktivne igračke : završni rad - Orešković, Mia (M. Orešković, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu dan je kratak pregled koncepta Internet stvari, interaktivnih igrački kao dio podskupa Internet stvari. Opisana je bežična tehnologija Bluetooth 4.0. Dan je prijedlog sustava interaktivne igračke u obliku plišane igračke s ugrađenom platformom Intel Edison, odgovarajućim osjetilom pomaka i aktuatorom vibracija, koja komunicira sa platformom Raspberry Pi koristeći Bluetooth 4.0.