Internetski portal za Student servis : završni rad - Orešković, Krešo (K. Orešković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Internetski portal namijenjen studentima za pronalaženje studentskog posla razvijen u ovom radu nazvan je KOPortal. Glavna svrha KOPortala je omogućiti interakciju između tražitelja i nuditelja posla. Ovim činom oglasi za posao postali su aktivni, što je zamijenilo pasivne popise poslova na sličnim stranicama. KOPortal razvijen je u kratkom vremenskom periodu pomoću programskih jezika Ruby on Rails i Angular 2 te PostgreSQL alatom za upravljanje bazama podataka, i vrlo je jednostavan za korištenje.