Mobilni sustav niske potrošnje za praćenje i obradu bioelektričkih signala : završni rad - Orešković, Ante (A. Orešković, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U okviru rada razvijen je sklop za prikupljanje bioelektričnih signala temeljen na ADS129x integriranom sklopu. Tiskana pločica omogućuje primjenu ADS1298 i ADS1299 sklopova, koji su pin-kompatibilni i razlikuju se u nekim specifičnim tehničkim karakteristikama, ciljnim primjenama i cijeni. Sustav je upravljan mikrokontroleorm STM32F407, a omogućava pohranu podataka na SD karticu te komunikaciju putem Wi-Fi i drugih radijskih sučelja. Proširenje sustava moguće je korištenjem I2C, SPI, USART i USB komunikacijskih sučelja. Sustav predstavlja fleksibilnu, kompaktnu i prenosivu platformu koja može poslužiti za daljnji razvoj i istraživanje u području biomedicinskih primjena.