Sustav za analizu aktivnosti na društvenim mrežama temeljem ključnih riječi te sadržaja i lokacija objava : završni rad - Orehovec, Ivan (I. Orehovec, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Promotreni algoritmi i modeli strojnog i dubokog učenja u primjeni obrade prirodnog jezika za analizu i optimizaciju odabira ključnih riječi pridružene objavama na Instagramu. Programska izvedba u programskom okviru Django uz korištenje biblioteke gensim za učitavanje prethodno treniranog word2vec modela. Osmišljen način reprezentiranja odnosa dvaju profila jednim decimalnim brojem.