Sustav za potporu procesima sportskog centra : završni rad - Pandek, Martin (M. Pandek, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Za potporu procesima sportskog centra u okviru ovog Završnog rada je razvijena web aplikacija. Aplikacija je razvijena pomoću ASP.NET Core radnog okvira koristeću MVC arhitekturu u programskim jezicima C# i React. Sustav za upravljanje relacijskom bazom podataka korištenom u aplikaciji je SQL Server s kojim aplikacija komunicira uz pomoć Entity Frameworka. Sportski centri pružaju usluge individualnih i grupnih treninga svojim klijentima. Sustav za potporu procesima sportskih centara olakšava upravljanje procesima i njihovu evidenciju svim korisnicima sportskih centara. Korisnici sustava su podijeljeni na registrirane i neregistrirane korisnike, a registrirani dodatno na vlasnika, trenera i klijenta. Svakom korisniku aplikacije su prema njegovoj ulozi u sportskom centru dostupni određeni katalozi i ima ovlasti za upravljanje podacima u njima.