Gitarsko audiosučelje : završni rad - Obradović, Tin (T. Obradović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovoga Rada, opisano je projektiranje, modeliranje i implementacija gitarskog audiosučelja. Za početak, obrađene su osnovne značajke gitarskog audiosučelja, na osnovi kojih su postavljeni zahtjevi kojima gotovo audiosučelje treba udovoljiti. Provedena su mjerenja gitarskog pickupa te je učinjena analiza dobivenih rezultata. Zatim je uz pomoć matematičkog modeliranja i računalom podržane simulacije, projektirano i modelirano sklopovsko rješenje gitarskog audiosučelja. Sklopovsko je rješenje potom implementirano i realizirano. Nad realiziranim sklopovskim rješenjem provedena su tonfrekvencijska mjerenja. Dobiveni rezultati su analizirani te je dan prijedlog mogućih poboljšanja.