Analiza simetrije u termografskim slikama u medicini : završni rad - Pavlić, Šime (Š. Pavlić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu istražili smo postupke analize simetrije termografskih slika u medicini. Opisan je generalni algoritam, te je razvijena i odgovarajuća programska potpora u programskom okruženju Matlab. Razvijeno je i grafičko sučelje radi lakše vizualizacije rezultata testiranja. Programska potpora testirana je koristeći bazu termografskih slika lijeve i desne noge, te su, konačno, prikazani i komentirani dobiveni rezultati.