Oblikovanje informacijskog sustava stomatološke ordinacije : završni rad - Njegač, Sven (S. Njegač, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad sastoji se od informacijskog sustava stomatološke ordinacije i priložene dokumentacije. Informacijski sustav oblikovan je postepeno, a svaki korak je detaljno dokumentiran. Izrada programske potpore započela je inženjerstvom zahtjeva i definiranjem ER modela baze podataka. Nakon toga implementirao se podatkovni sloj relacijskom bazom MySQL, sloj poslovne logike skriptnim jezikom PHP, pohranjenim procedurama i funkcijama te korisničko sučelje programskim jezicima HTML i CSS. Također, u dokumentaciji je objašnjeno korištenje informacijskog sustava, a svaki primjer je potkrijepljen slikom. Krajnji rezultat je informacijski sustav koji zaposlenicima stomatološke ordinacije pruža osnovne funkcionalnosti i olakšava svakodnevni posao.