Sustav za potporu pronalaženju studentskih poslova usmjeren prema poslodavcu : završni rad - Mrakovčić, Karlo (K. Mrakovčić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom se radu proučava čitav proces razvoja sustava za potporu pronalaženju studentskih poslova stavljajući naglasak na funkcionalnosti koje taj sustav pruža poslodavcima koji će se njime koristiti. Poticaj na razvoj takvog sustava bila je činjenica da sve više tvrtki traži studente kao ispomoć u svom radu, no ne postoji adekvatno mjesto gdje bi se poslodavci i studenti, odnosno potencijalni zaposlenici mogli oglašavati. Stoga je razvijen sustav koji poslodavcima uvelike olakšava proces traženja adekvatnih studenata na način da nudi mogućnost online testiranja prilikom predaje prijave za posao, dogovaranja termina razgovora i ocjenjivanje studenata preko stranice te prikaz studenata prijavljenih za određeni posao poredanih prema ostvarenim rezultatima. Sve te radnje u potpunosti su prilagođene korisniku, kako vizualno, tako i operativno. Upravo je to ono što razlikuje ovu aplikaciju od sličnih aplikacija.