Modeliranje objekata upotrebom dubinske kamere : završni rad - Nađ, Nikola (N. Nađ, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađena je mogućnost uporabe Leap Motion dubinske kamere te 3D naočala Oculus Rift u kontekstu izrade trodimenzionalnih objekata. U uvodnom poglavlju dani su primjeri uporabe trodimenzionalnih objekata te programa za njihovo kreiranje. U sljedećem poglavlju opisane su tehničke značajke uređaja Oculus Rift i Leap Motion. U trećem poglavlju opisan je program razvijen u sklopu ovog rada. U četvrtom poglavlju opisani su ključni implementacijski detalji programa, dok su u posljednjem poglavlju navedena ograničenja ovog postupka modeliranja.