Izrada ljudskih likova pomoću uređaja Kinect : završni rad - Nađ, Marko (M. Nađ, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisane su osnovne mogućnosti izrade ljudskih likova temeljenih na podacima dobivenim uzorkovanjem pomoću uređaja Microsoft Kinect. U prvom poglavlju opisane su prednosti uzorkovanja ovom metodom. U drugom poglavlju su opisane tehničke značajke uređaja. Treće poglavlje se bavi postupcima uzorkovanja i obrade uzorkovanih podataka trodimenzijskih objekata. U posljednjem poglavlju opisana je izrada virtualnog okruženja u koje su uklopljeni izrađeni ljudski modeli.