Mjerenje EMG signala pomoću BioMed Kit razvojne pločice : završni rad - Mirosavljević, Željka (Ž. Mirosavljević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu završnog rada, potrebno je na razvojnoj pločici BioMed Kit ostvariti mjerenje EMG signala. Projektirati, dizajnirati i izraditi prilagodnu pločicu za mjerenje EMG signala koja će se povezivati na BioMed Kit razvojnu pločicu putem PGA SPI veze. Programirati mikrokontroler TM4C123 na razvojnoj pločici za mjerenje EMG signala preko prilagodne pločice. Podatke s razvojne pločice putem UART veze prenositi na računalo. Na računalu ostvariti prikaz izmjerenih podataka.