Implementacija FSK modulacije na čipu iz porodice PSoC Analog Coprocessor : završni rad - Nogić, Tomislav (T. Nogić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavi implementacijom FSK modulatora i demodulatora za potrebe prijenosa signala ljudskim tijelom na Cypress PSoC razvojnom sustavu. Odašiljač, tj. modulator, modulira prijenosni signal generirajući na svom izlazu sinusni signal više frekvencije, ako je modulirajući signal visoke logičke razine, odnosno sinusni signal niže frekvencije, ako je modulirajući signal niske logičke razine. Prijamnik, tj. demodulator, iz frekvencije primljenog signala rekonstruira poslanu informaciju. Modulator i demodulator uspješno su implementirani, ali je implementacija na ovom razvojnom sustavu, na frekvencijama i brzinama prijenosa za koje se može garantirati točnost prijenosa, prikladna samo za primjene u kojima brzina prijenosa nije od presudne važnosti.