Vizualizacija podataka o burzovnim kretanjima : završni rad - Mutnjaković, Filip (F. Mutnjaković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak ovog projekta bila je vizualizacija podataka o burzovnim kretanjima. Potrebni podaci za prikaz preuzeti su sa stranice Zagrebačke burze i spremljeni u MySql bazu podataka. Dohvat iz baze i analiza nad podacima radi se u C#-u. Nakon toga korisniku su ti podaci prikazani pomoću HTML-a, JavaScripta i CSS-a. Na stranici se može vidjeti grafički i tablični prikaz osnovnih financijskih podataka, osnovnih fundamentalnih pokazatelja, kretanje cijene dionice te usporedba tih podataka po kvartalima i kroz zadnje 3 godine.