Vizualizacija fraktala uporabom tehnologije WebGL : završni rad - Milić, Tibor (T. Milić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu proučava se tehnologija WebGL i njezina primjena za prikaz raznih vrsta fraktala. U sklopu rada koristi se specifikacija WebGL verzije 1.0 te specifikacije WebGL verzije 2.0 kako bi se postigao što efikasniji prikaz Mandelbrotovog, Julijevog te fraktala IFS. Primjena tehnologije WebGL na Lindenmayerove sustave nešto je manja ali i bez prevelike optimizacije, rezultati su relativno dobri.