Analiza metoda sažimajućeg očitavanja : završni rad - Mušura, Duje (D. Mušura, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog rada je rekonstrukcija signala sažetim očitavanjem. U okviru rada implementirane su MATLAB skripte u svrhu analize postupaka. Informacijski sadržaj jednodimenzionalnih, dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih signala uspješno je oporavljen iz reduciranog broja uzoraka pa rad pokazuje kako je metodom sažetog očitavanja moguće statistički pouzdano rekonstruirati polazni signal.