Web-aplikacija za obavljanje i dijeljenje programskih odsječaka u različitim programskim jezicima : završni rad - Mršić, Ivana (I. Mršić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavi izgradnjom web aplikacije za obavljanje nepouzdanog izvornog koda. Uvodna poglavlja bave se općenitim pitanjima izrade ovakve aplikacije te donose pregled korištenih tehnologija, a nakon toga se opisuje arhitektura izrađenog sustava te donosi pregled funkcionalnosti uz prikaz same web aplikacije.