Upravljanje uređajima u pametnoj kući : završni rad - Mikulić, Josip (J. Mikulić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Internet stvari daje velike mogućnosti i moguća je primjeni u većini sustava današnjice. Jedan primjer je pametna kuća gdje postoji mnogo sustava koji automatski reguliraju stanje kuće uz pomoć međusobne komunikacije i senzorskih vrijednosti. Koristeći platformu baziranu na tokovima, Node-Red izrađen je sustav za upravljanje pametnim Phillips Hue lampama koristeći http komunikaciju ili Node-Red kontrolnu ploču. Sustav nudi mogućnost promjene stanja i dohvata stanja lampi kao i još nekoliko funkcionalnosti.