Projektiranje napajanja pasivnog čvora za primjene u radio-frekvencijskoj identifikaciji : završni rad - Mikulić, Filip (F. Mikulić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U radu je projektiran sklop za napajanje pasivnog RFID čvora u 0,35 um-skoj CMOS tehnologiji.