Oblikovanje višeprogramskog prijenosnog toka podataka za primjenu u testnom paketu sustava DVB-T2 : diplomski rad - Murar, Lana (L. Murar, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisane su komponente koje tvore prijenosni tok: struktura TS paketa te sadržaj koji prenose (audio i video podaci te informacije o programima sadržane u PSI tablicama). Objašnjen je način na koji se tvore TS paketi te uloga svake komponente zaglavlja koja nosi informacije potrebne pri dekodiranju sadržaja te pri demultipleksiranju paketa. Pojašnjena je uloga PSI tablica i njihova važnost u procesu demultipleksiranja. Na temelju pregleda strukture prijenosnog toka, u programskom jeziku Python napravljen je sustav koji stvara pakete, simulira njihovo slanje te odrađuje proces demultipleksiranja.