Aplikacija za posuđivanje predmeta na uređajima s operacijskim sustavom Android : završni rad - Miličević, Ante (A. Miličević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom je radu izrađena aplikacija za posuđivanje predmeta na uređajima s operacijskim sustavom Android. Aplikacija je namjena studentima koji žive u studentskim domovima. Omogućava im oglašavanje vlastitih predmeta i posuđivanje predmeta drugih studenata. Studenti predmete koji im trebaju mogu potražiti u postojećim ili dodati nove. Rezultati pretrage će studentu prvo predložiti njemu bliže predmete. Koristi usluge autentikacije i baze podataka u stvarnom vremenu platforme Firebase. Rad opisuje strukturu aplikacije, korištene usluge platforme Firebase i izgled aplikacije.