Edukacijski digitalni sadržaj za mobilne uređaje : diplomski rad - Mihalj, Ivan (I. Mihalj, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Kratki uvod o povijesti mobilnih uređaja. Osnovni koncepti rada s Objective-C i iOS operacijskim sustavom. Detaljnije opisana izrada same aplikacije i metoda koje se koriste. Aplikacija sadrži inicijalnu datoteku s pitanjima koja sadrži pedeset pitanja i datoteku s najviše ostvarenim bodovima. Korisnici se mogu dodavati proizvoljno i isto tako i brisati. Za spremanje i učitavanje korisnika koristi se Core Data dok se za sve ostale koristi Property List.