Lanac za obradu signala temeljen na osobnom računalu i razvojnom sustavu ZedBoard : završni rad - Miletić, Lorena (L. Miletić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu ostvaren je lanac za obradu signala temeljen na osobnom računalu i razvojnom sustavu ZedBoard međusobno povezanih audio kabelom. Na ZedBoard je instaliran operacijski sustav Xillinux. Na Zedboardu je korišten programski izveden prijamnik Dream receiver koji pruža podršku za demodulaciju signala. Korištenjem biblioteke PortAudio razvijen je vlastiti okvir za implementaciju programski izvedenih prijamnika.