Testiranje sukladnosti poslovnog procesa analizom konačnog diskretnog automata : završni rad - Merlin, Mateo (M. Merlin, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Složenost poslovnih procesa zahtjeva njihovo formalno modeliranje primjenom dubinske analize procesa (eng. process mining). Tako modeliranom procesu treba ispitati konzistentnost nizom test primjera. Za manipulaciju test primjera i provjeru konzistentnosti koristi se libalf skup programske potpore čije su upute za instalaciju i rad dane kroz tekst ovoga rada.