Grafičko programiranje u elektroenergetici : završni rad - Mehulić, Haris (H. Mehulić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu opisan je programski jezik LabVIEW, od izgleda upravljačkog sučelja do opisa rada jednostavnih funkcija i petlji. Također je opisan način povezivanja uređaja koji očitavaju podatke iz “vanjskog svijeta” i samih računala. Objašnjen je real-time modul, njegova izvedba i praktičnost u reguliranju kritičnih procesa. Naposljetku je dana primjena samog LabVIEW-a u elektroenergetici, odnosno objašnjene su prednosti korištenja LabVIEW-a u reguliranju i nadzoru elektroenergetskih sustava.