Brojanje ljudi iz niza slika : završni rad - Matijević, Jeronim (J. Matijević, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Proučili smo neke algoritme detektiranja ljudi, konkretno lica. Napravili smo klasu trajektorij i preko nje smo pratili i brojali ljude u videu.