Modeliranje objekata u virtualnom prostoru uporabom prirodnog korisničkog sučelja : završni rad - Matijević, Filip (F. Matijević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu opisuje se postupak korištenja Leap Motion kontrolora zajedno s Unity3D okruženju. Postupak razvoja opisan je modularno na način da se čitatelja uvede u proces dohvaćanja korisnih informacija iz kontrolora. Rad također opisuje način korištenja tih informacija uz primjere kako bi se one mogle koristiti na drugi način. Ključni isječci koda opisuju točan način pisanja skripti odgovornih za ispravan rad aplikacije. Naposljetku dani su napuci o stvaranju hijerarhije objekata i skripti kako bi postupak razvoja aplikacije bio što manje zbunjujući. Kao demonstracija aplikacije, opisani su svi alati koje korisnik može koristiti i način na koji to čini.