Analiza mogućnosti programa COBRA-TF u modeliranju jezgre PWR reaktora : diplomski rad - Martinović, Kristina (K. Martinović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: COBRA-TF je zadnji u razvojnoj liniji programa iz porodice COBRA a koristi se za detaljnu analizu jezgre i gorivnoga elementa. Omogućava 3D ili subkanalni termohidraulički proračun jezgre nuklearnog reaktora. Prikazan je matematički model programa te pripremljeni ulazne podatci za proračun jezgre i izabranog gorivnog elementa NE Krško u stacionarnom stanju iz već postojeće datoteke za COBRA-VIP. U rezultatima su prikazane bitne veličine za usporedbu rezultata dobivenih programom COBRA-VIP i COBRA-TF.