Web-aplikacija za pseće rodoslovno stablo : završni rad - Matijak, Bruno (B. Matijak, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad razrađuje temu razvoja web-aplikacije korištenjem MVC obrasca. Konkretno, razvija se web aplikacija za prikaz psećeg rodoslovnog stabla koja bi mogla imati veliku korist za vlasnike čistokrvnih pasa.