Nadzor i upravljanje uređajima preko interneta : završni rad - Matić, Zvonimir (Z. Matić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu modeliran je sustav za upravljanje i nadzor nad uređajima preko interneta koristeći moderne tehnologije i alate poput ASP.NET Core-a i React.js-a. Sustav se sastoji od poslužiteljske aplikacije koja upravlja podacima i bazom podataka, klijentske aplikacije koja korisniku nudi mogućnost upravljanja i pregleda, te načina povezivanja s uređajem spojenim na Internet.