Programska podrška za galeriju umjetnina : završni rad - Marković, Mislav (M. Marković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan proces razvoja programske podrške za galeriju umjetnina. Napravljena je analiza postojećih rješenja, na temelju toga postavljeni su zahtjevi na vlastito rješenje. Kako bi bili u mogućnosti ispuniti zahtjeve razvijena je relacijska baza podataka te je donesena odluka o korištenju Model-Pogled-Upravljač arhitekture. Prikazani su razvijeni modeli, pogledi i upravljači. Napravljen je pregled svih funkcionalnosti sustava. Na kraju predstavljene su tehnologije i alati korišteni za razvoj programske podrške.