Razvoj holonomskog mehatroničkog laboratorijskog postava : završni rad - Markotić, Ivan (I. Markotić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu razmatra se razvoj holonomskog mehatroničkog laboratorijskog postava. Opisan je način odabira CAD alata za konstrukciju postava te njegova implementacija na računalu. Prikazane su osnovne naredbe CAD alata Autodesk Inventor 2017 koji je korišten pri izradi. Rad sadrži tehničku dokumentaciju sa označenim dimenzijama pojedinih dijelova postava. Dimenzije su odabrane u skladu sa senzorima, aktuatorima i upravljačkim komponentama koje se koriste. Izveden je kinematički model vozila, a zatim statički i dinamički model vozila.