Modeli dubokog učenja za analizu korisničkih komentara na društvenim mrežama : diplomski rad - Marinković, Tomislav (T. Marinković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U zadnje vrijeme duboko učenje polako uzima maha i postavlja se kao način za izradu umjetne inteligencije. Jedan od važnih segmenta umjetne inteligencije je razumjevanje prirodnog jezika. U ovom radu dan je pregled nekih algoritama s kojim je moguće odrediti sentiment, emociju, temu i govorni čin iz komentara sa Facebook stranica hrvatskih telekomunikacijskih kompanija.