Stvaranje mamaca na zahtjev temeljeno na produkcijskom sustavu : diplomski rad - Matetić, Luka (L. Matetić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je opisan prototip sustava mamca koji se koristi za otkrivanje pokušaja upada na produkcijski sustav uspomoć podvaljenih vjerodajnica. Predstavljena je ideja podizanja mamca na zahtjev prilikom pokušaja pristupa sustavu od strane napadača ili uljeza te je izrađen prototip samog sustava. Opisana je cjelovita implementacija sustava te je opisan način inicijalnog postavljanja sustava. Također su provedena mjerenja učinka sustava te su analizirani rezultati i predložena daljnja poboljšanja i proširenja.