Aplikacija na Webu za upravljanje poslovanjem stambene zgrade : završni rad - Marlović, Ivan (I. Marlović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad obradio je temu razvoja web aplikacije za upravljanje poslovanjem stambene zgrade. Početak rada bavi se navođenjem i objašnjavanjem tehnologija koje će se koristiti i zašto su odabrane baš te tehnologije. U sljedećem je poglavlju opisana arhitektura razvijene aplikacije. Prvi dio opisa arhitekture se bavi relacijskom bazom podataka i opisom njenih entiteta. Zatim je razložena višeslojna arhitektura za pristup podacima. Za kraj je opisana korištena arhitektura implementacije korisničkog sučelja. U posljednjem poglavlju rada prikazan je konačan izgled korisničkog sučelja.