Ispitivanje sustava uzbude u zatvorenoj petlji putem simulatora sinkronog generatora : diplomski rad - Mamić, Ana (A. Mamić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Sustav uzbude Unitrol 6000 prije isporuke ispituje se u tvorničkim uvjetima. U zatvorenoj petlji sa simulatorom sinkronog generatora ispituju se regulacijska svojstva kao i pripadne zaštitne funkcije. Tiristorski usmjerivači se ispituju terećenjem određenom razinom struje.