Praćenje više objekata u video snimci : završni rad - Marić, Matija (M. Marić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad daje sustavan pregled bitnih pojmova vezanih za praćenje koraka na video snimkama i korake u implementaciji jednog sustava za praćenje više objekata uz pomoć biblioteke otvorenog koda namijenjenoj računalnom vidu OpenCV. Aplikacija je napisana u programskom jeziku C++ i bavi se praćenjem nogometnih igrača na snimkama utakmica i analizi njihovog kretanja.