Sustav za detekciju prometnih znakova : završni rad - Lugović, Lovro (L. Lugović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U okviru rada opisali smo generalnu ideju detekcije objekata te smo proučili i objasnili najčešće metode detekcije, s naglaskom na detekciju prometnih znakova. Implementirali smo sustav za detekciju prometnih znakova koristeći programski jezik Python i biblioteku za računalni vid OpenCV. Sustav smo testirali na javno dostupnim skupovima podataka GTSDB-u i MASTIF-u te su analizirani dobiveni rezultati.